Derfor er en frugtordning godt for din virksomhed

By:

Leder du efter en måde at motivere dine medarbejdere, så kan det være, at du skal afprøve en frugtordning. En daglig levering af frugt til fri ”afbenyttelse” for de ansatte rummer mange fordele og er desuden rigtig billig. Læs med her og find ud af, hvorfor så mange danske virksomheder er begyndt at indføre frugtordninger, og hvordan du kan komme i gang.

 

Sundhed og overskud

På mange arbejdspladser ses kaffemaskinen som lidt af en selvfølge. Kaffemaskinen kan give lidt ekstra energi i de pressede situationer, men er ikke speciel sund, og koffein er faktisk ikke den bedste energikilde. Her er en frugtpakke et godt alternativ, da frugt giver et sundere tilskud af energi, som desuden holder længere. Nogle medarbejdere kan næsten gøre det til en vane at besøge kaffemaskinen hver halve eller hele time, men har de et stort udvalg af frisk, lækker frugt, kan deres vaner gøres noget sundere. En frugtordning koster ikke særlig mange penge, og de fleste steder får du mængderabat, hvilket betyder, at du ikke behøver at lade dig afskrække af dit firmas størrelse. Mange medarbejdere vil desuden se det som lidt af en bonus, at de får gratis frugt tilbudt, og det kan nemt betale sig ind igen igennem deres fornyede overskud.

 

Sådan kommer du i gang

Vil du afprøve en frugtordning, kan det anbefales at kigge forbi Frugtcompagniet.dk. Frugtcompagniet tilbyder en meget fleksibel frugtlevering, som du enten kan køre med dagligt, ugentligt eller andet. De har kvaliteten i højsædet, og frugten er altid frisk og lækker. De tilbyder desuden en forsøgsordning til billigere penge, hvor du har mulighed for at teste, om det er noget for din arbejdsplads. Tager de ansatte godt imod det, kan du så køre videre på en fast ordning og løbende regulere hvor tit, det skal leveres. Læs selv mere om mulighederne for frugtlevering på Frugtcompagniet.dk.

Posted in: Frugtlevering