Det skete der, da frugtordningen erstattede kageordningen

By:

Det er garanteret en af de mest udbredte og glædelige virksomhedstraditioner, som er spredt ud over det danske land. Her taler jeg ikke om frugtordninger, men nærmere det modsatte. Kageordninger, fredagsbrød og alt, hvad der ligner, som, mit gæt er, stort set alle virksomheder har i den ene eller anden afskygning. Men hvorfor? Vi har nemlig langt bedre erfaring med en frugtordning.

 

Det første frugtforsøg

Som administrativ medarbejder i min virksomhed fik jeg overtalt min overordnede til, at vi skulle have startet en form for frugtordning. Det startede som et testforsøg, for at se, om det blev taget til sig af kollegaerne. Og lur mig, om ikke det blev langt mere populært end forventet.

 

Vi kontaktede frugtcompagniet, som har frugtlevering som produkt, og hurtigt fik vi igangsat en ordning. Det blev, af lykkelige årsager, en ordning, som vi endnu har kørende i bedste velgående. For frugtforsøget blev en rungende succes, og den dag i dag får vi stadig levering af frisk frugt til tiden, med et udvalg, som vi selv vælger.

 

Slut med kagedag

Før i tiden havde vi faktisk kagedag om torsdagen, samt tradition med kager når vi havde en fødselar i afdelingen. Men den er væk nu! Jeg siger ikke, at det udelukkede er på grund af den nye frugtordning, men jeg fornemmer, at den har noget at sige. Faktisk er det gået så vidt, at der er kommet lidt en sundhedsbølge ind i virksomheden.

 

I samme ombæring som frugtordningen blev implementeret, blev der nemlig også oprettet en løbeklub. Denne trives stadig i bedste velgående, og helt generelt synes folk, at både produktivitet og arbejdsindsats er kommet mere i højsædet. Igen må jeg selvfølgelig understrege, at det ikke udelukkende er frugtens skyld. Men alligevel, way to go, frugtordning!

Posted in: frugt levering