Fokus på sundhed, der rent faktisk inspirerer dine medarbejdere

By:

Hvis du gerne vil inspirere dine medarbejdere og gøre, hvad du kan, for at de får en sundere livsstil til hverdag, så er der meget forskelligt, du kan gøre. Men det er en balancegang, for det skal være noget, som dine medarbejdere rent faktisk vil sætte pris på, og som de ikke vil mene er tvang i arbejdsdagen.

Du når længst med at række dem en gulerod

Eller i mit tilfælde en banan eller et æble. Den løsning, jeg valgte, er nemlig en frugtordning, hvor vi to gange om ugen får leveret frisk frugt. Her er der ingen tvang, for alle kan tage et stykke eller to, hvis de har lyst til det og på den måde få fyldt depoterne op mellem måltiderne.

Det viste sig hurtigt, at det var noget, alle havde lyst til, og den frugt, vi får leveret, får hurtigt ben at gå på. Det gør også, at det er lettere at holde produktiviteten kørende, når der stadig er enten lidt for lang tid til frokost eller til fyraften.

Med en frugtordning har jeg på rekordtid set en ændring hos alle medarbejdere. De er mere glade i hverdagen, de går ikke kolde, for de kan tage en sund snack, og der er ikke nær så meget sukker i form af slik og kage på bordene længere.

Vælg lækker frugt hos de bedste

Alle ved, at det er vigtigt, at det vi spiser er frisk og lækkert. Det gør de bestemt også hos Frugtcompagniet, hvor vi har vores frugtordning. De leverer altid til tiden og altid i en upåklagelig kvalitet.

Der gik ikke lang tid efter i havde fået vores frugtordning, før jeg var sikker på, at både ordningen og vores leverandør var den helt rigtige. De er desuden dejligt fleksible, så det er nemt selv med kort varsel at ændre på leverancerne.

Posted in: Frugtordning