Fordele ved en frugtordning

By:

I dag har de fleste moderne, danske virksomheder en frugtordning. Det er en lækker bonus til de ansatte med et indbydende udvalg af frisk frugt, men derudover er det også forbundet med en række fordele for dig som ansvarlig. Har du endnu ikke fået din virksomheden med på frugtordning, men går du med overvejelserne, så er det nu du skal i gang, og her er hvorfor.

 

Sundhed

Frugt er en vigtig del af de officielle kostråd, og det er ikke uden grund. Frugt er vigtigt i den daglige kost, fordi det har et naturligt indhold af sukker, og til trods for at sukker ofte ses som en slem ting, så er det en vital del af det daglige indtag. Det er det sunde alternativ til slik og kager og en god måde at holde blodsukkeret stabilt. Det er altså også et godt alternativ til kaffe, da det er en bedre og mere naturlig måde at holde energiniveauet oppe. Serverer du frugt for dine ansatte dagligt, kan du altså også forvente, at de har et højere energiniveau og dermed leverer en bedre indsats.

 

En livsstil

En frugtordning er desuden god, fordi den er meget billig, og den kan forklædes som en simpel bonus til de ansatte. Medarbejderne vil som sagt se det som en god bonus, men i virkeligheden er det en pæn og subtil måde at opfordre dem til en sundere livsstil. Med en frugtordning har du taget første skridt til at skabe et arbejdsmiljø, hvor sundhed er en norm og noget, folk går op i.

 

Frugtcompagniet

Som tidligere nævnt er frugtordninger efterhånden blevet en del af rigtig mange danske virksomheder, og derfor findes der mange udbydere på markedet. Når du skal finde den helt rette, er det især en god ide at kigge efter positive anmeldelser. Her kan du blive sparet for lidt tid og hoppe direkte over på Frugtcompagniets hjemmeside, da de har særdeles tilfredse kunder, da de udemærker sig ved en rigtig høj service og kvalitet. Se selv mere på http://www.frugtcompagniet.dk/.

Posted in: frugt levering