Fordelene ved en frugtordning

By:

Står du som administrativ medarbejder i en virksomhed med ansvaret for arbejdsmiljøet, de ansatte eller de ansattes trivsel? Så læs med her og få et godt råd til, hvordan du kan give medarbejderne en lille bonus, som hurtigt betaler sig tilbage. Som administrativ medarbejder har jeg afprøvet en række tiltag med henblik på at styrke den overordnede morale på arbejdspladsen, og få af disse har været lige så billige og effektive som vores frugtordning.

 

Glade og effektive medarbejdere

Med en frugtordning har vi på arbejdspladsen oplevet nogle medarbejdere med en del mere overskud, efter at vi har givet dem muligheden for indimellem at kunne spise et stykke frisk frugt. Ofte er madpakken ikke den mest spændende, og da vi ikke har tilknyttet en kantine, er det en rigtig god måde at sikre, at medarbejderne får lidt sund mad, der både holder energiniveauet oppe, men også deres sundhed. Før ordningen var kaffemaskinen meget anvendt som et middel til et hurtigt skud koffein og dermed lidt ekstra energi, men frugten har afløst manges kaffevane, og det kan mærkes. Afdelingslederne har meldt tilbage med god feedback om positive medarbejdere, og det har også kunnet ses på den daglige frugtkasse, som sjældent har haft rester sidst på dagen.

 

Det startede med en anbefaling, der gjorde, at vi besluttede os for at prøve det af. Frugtcompagniet tilbyder en attraktiv frugtordning, hvor man kan afprøve, om det er noget for ens medarbejdere, og hvis det er en succes, har de nogle gode tilbud på frugtlevering. Vi har fået frugtkassen leveret til tiden hver gang, og der har ikke på noget tidspunkt været problemer med kvaliteten. Man kan desuden selv vælge, hvor tit man vil have frugten leveret.

 

Frugtordningen er blevet taget enormt godt imod af vores ansatte, der kun har set det som en bonus. Samtidig har man kunnet mærke det på deres indsats og overskud. Det kan klart anbefales.

 

Posted in: Frugtlevering