Fordelene ved firmafrugt

By:

Glade og overskudsagtige medarbejdere har altid været et vigtigt element i velfungerende virksomheder. Især i de nyere informations- og vidensbaserede virksomheder er det vigtigt med selvstændige og robuste medarbejdere, der har overskud til at tænke anderledes, og som kan holde overblik i selv de mest krævende situationer. Som ansvarlig kan man sikre, at medarbejderne har de rette rammer for at levere den gode indsats, og selvfølgelig sørge for at holde dem motiveret. Der er her mange elementer, der spiller ind. Det sociale og miljøet på arbejdspladsen er især områder, som skal være i orden, for at medarbejderne har de rette rammer for at arbejde godt. Derfor er der også en række tiltag, man kan gøre som ansvarlig for at sikre netop dette. Nogle mere enkle og billige end andre.

 

Simpelt, men effektivt

En af de simple tiltag, som desuden også er billig, er at starte noget så lavpraktisk som en frugtordning. Det lyder måske umiddelbart som en ligegyldig gode, der kan sidestilles med de ugentlige fredagsrundstykker, men i virkeligheden har det en rigtig god effekt.   

Ud over at medarbejderne vil se en daglig levering af frugt som en gunstig bonus, så kan det også betale sig tilbage til dig som ansvarlig. Hvis medarbejderne tager ordningen til sig, er det en sund måde for dem at holde et stabilt energiniveau, der gør dem mere friske end en masse besøg ved kaffemaskinen. Derfor kan det altså i bedste tilfælde afspejle sig i deres arbejdsindsats på en positiv måde med et højere engagement og mere motivation for at tackle dagens udfordringer.

Denne effekt er nærmest uvurderlig, og i forhold til de lave omkostninger, der er forbundet med ordningen, er det et forsøg værd. Du kan eksempelvis afprøve en prøveordning fra Frugtcompagniet.dk, der leverer billig firmafrugt af høj kvalitet, og se om det har samme effekt på dine medarbejdere.

Posted in: Firmafrugt