Frisk frugt smager bare bedst

By:

Det gælder om at passe på sig selv. Når man som os har stillesiddende arbejde, så er det svært at få rørt sig nok. For mange er det tilsvarende svært at leve sundt oveni, for det er altid lidt for nemt at tage en hurtig, men usund, snack i stedet for et sundere alternativ. Nogle gange føles det som det eneste valg for at komme igennem en lang og hård dag.

Derfor har vi indført en frugtordning

For at hjælpe alle de ansatte på vej besluttede vi os til at gøre en lille forskel. Det skule vise sig, at effekten var meget større end vi havde turde drømme om. Det vi gjorde, det var at sikre, at alle dagligt kunne skifte de usunde snacks ud med frisk eller tørret frugt i stedet, for vi fik en frugtordning.

Det blev fra starten af en bragende succes, og det er noget, alle har taget rigtig godt imod. Fra os i ledelsen, der vedtog det, til alle andre, har der kun været positive tilbagemeldinger om ordningen. Så selvom det startede som en prøve, så blev den ordning permanent på rekordtid. Noget vi ikke har fortrudt.

Prøv det af

Hvis I stadig er i tvivl, så kan denne ordning prøves af. Det gjorde vi, for vi var i tvivl. Men det var der ingen grund til, for frisk frugt gør en kæmpe forskel for alles hverdag. Derfor anbefaler vi det firma, vi har en ordning hos. De leverer punkligt, og den frugt, de kommer med er altid frisk og lækker. Om det er sommer eller vinter, så glider frugt nemlig altid ned.

Ja vi har kun rosende ord overfor ordningen og bestemt også til vores meget professionelle leverandør. Vores eneste klage er, at vi ikke fik indført en frugtordning noget før, men det er vores egen fejl.

Posted in: Frugtordning