Frisk frugt til alle

By:

I en HR-afdeling bliver der lavet rigtig mange forskellige arbejdsopgaver. Det er ikke kun planlægningen af årets julefrokost, men alle typer af arbejdsopgaver fra nye jobopslag og nytænkning af medarbejdergoder til logistik, løn med mere. Det er et rigtig alsidigt arbejde, men det er altid svært at sikre, at goderne står mål med det, medarbejderne gerne vil have, og som bringer kvalitet til alle.

Der er mange muligheder

Vi har sikret vores medarbejdere rabat på briller og kontaktlinser og billig adgang til fitness, men selvom det er rigtig godt for nogle, så er det ikke alle, der har et behov for briller, eller som mener, at fitness er vejen ti et bedre og sundere liv for dem. Det er bestemt noget, der vil bestå, for der er mange, der får glæde af det i deres hverdag, men der er behov for mere end det.

Som så mange andre virksomheder, så har vi fokus på sundhed for alle vores medarbejdere, og det er vigtigt, at vi i HR kan støtte op om gode forslag, der fremmer sundheden. Som inspiration kiggede jeg på nettet efter noget, der kunne gavne endnu flere, og som samtidig var indenfor vores budget, og her kom jeg ind hos http://www.frugtcompagniet.dk/.

Et prøveabonnement

På rigtig mange ting fra streamingtjenester til fitness er det muligt at få et prøveabonnement, og det er det også hos Frugtcompagniet. I 14 dage kunne vi prøve det hele af til halv pris, og det syntes jeg var den helt rigtige måde at teste det af på. Jeg ringede og fik en snak med dem, for hvor meget frugt, der er behov for og hvor tit, det vidste jeg ikke

De guidede mig igennem på fornemmeste vis, og jeg blev hurtigt klar til den første bestilling. Antal og dagene passede helt perfekt, og det gik fra et prøveabonnement til et helt almindeligt et af slagsen til stor glæde for alle her på arbejdet.

Posted in: Frugtordning