Frugt levering fra frugtcompagniet.dk – en sund erstatning for slik og kage

By:

De fleste kender det: Man ved godt, at det er sundere at spise æbler, pærer, bananer, kiwifrugter, ananas eller appelsiner, end det er at fylde sig med lakrids, chokolade, cola, franske kartofler og andre sager, der er fyldt med raffinerede kulhydrater, sukker, dårligt friturefedt og høje mængder af salt. Vi kender godt fordelene ved frisk frugt: De er fyldt med antioxidanter, som styrker cellerne og gør dem modstandsdygtige overfor de farlige frie radikaler, som kan forårsage mutationer, der kan føre til kræft. De indeholder vigtige vitaminer som for eksempel C og B, som er med til at opbygge et stærkt immunforsvar, som gør, at vi er mindre modtagelige over for sygdoms forårsagende vira og bakterier. Og de hjælper, i kraft af deres høje indhold af kostfibre, til en bedre og sundere fordøjelse.

 

Og alligevel får de færreste af os de anbefalede seks om dagen. Måske glemmer vi at købe frugt, når vi er i supermarkedet – måske køber vi frugten, men glemmer at spise den, og så ligger den bare og rådner som et monument over eens dårlige samvittighed, indtil den bliver smidt ud. Og så får vi ikke ligefrem mere lyst til at købe frugt med hjem.

 

Løsningen på problemet ligger lige for: Med frugt levering fra frugtcompagniet.dk har du ikke længere nogen undskyldning for ikke at sætte tænderne i den lækre, friske frugt. Udskift slikskabet på kontoret med en frugtkurv fra frugtcompagniet.dk, og oplev, hvordan frisk frugt på en helt anden måde end slik og kage bidrager til dit fysiske og mentale velbefindende. Ud over det, at du får lettet samvittigheden, vil du også hurtigt opdage, at frugt giver mere energi, en bedre mæthedsfornemmelse, og et mere stabilt blodsukker end en kop kaffe og en chokoladebar.

 

Frugtcompagniet.dk har flere muligheder for frugt levering i deres sortiment – tjek blot hjemmesiden, og finde den, der passer til dig!

 

Posted in: frugt levering