Giv ekstra energi til de ansatte

By:

Det kan desværre ikke benægtes, at arbejdsdage er tunge og trættende at komme igennem. Derfor er der også nogle dage på arbejdspladsen, der forløber mindre produktivt end andre. Som leder kan du dog gøre en indsats for at hjælpe dette problem i en bedre retning mod det mere produktive. Faktisk skal der ikke meget til for at rette op på sådan et problem. Noget så enkelt som at sørge for, at dine medarbejdere har frugt til rådighed, kan være med til at sætte skub i arbejdsdagen.

Dæmper sulten og øger energien

Grunden til, at frugt er sådan en god ting at have til rådighed på arbejdspladsen, er, at det er med til at dæmpe den lille sult, samtidig med at den lige skruer en lille tak op for energien. Disse grunde er da også grunden til, at jeg har valgt at bestille frugt til mine medarbejdere, så deres arbejdsdag altid kan piftes lidt op.

Lækker frugt fra frugtcompagniet

Jeg valgte at få levering af frugt til arbejdspladsen fra det firma, der hedder frugtcompagniet, og det fortryder jeg ikke ét sekund. De har nemlig et stort og lækkert udvalg af mange forskellige slags frugter, så man kan mixe og matche, som man vil. Derudover at frugten altid frisk. Jeg har ikke en eneste gang oplevet, at den frugt, som vi fik leveret, ikke var helt frisk, og det er jo en fantastisk egenskab hos et firma, der lever af at levere frugt til virksomheder rundt om i landet.

Den service, de yder, er også helt i top. For det første er det venlige mennesker at have med at gøre, hvilket altid er en utrolig rar ting, da det giver dig lyst til at fortsætte din bestilling hos dem. For det andet sørger de altid for, at frugten kommer til tiden. Faktisk er den aldrig forsinket.

Frugtcompagniet er helt sikkert et firma, jeg altid vil anbefale, hvis du står og leder efter et firma til levering af frugt.