Lidt ekstra luksus til madpakken

By:

Da jeg var barn, så var der tit et stykke frugt med i madpakken som en slags dessert. Det var alt efter, hvad der lige var i sæson, og det kunne være alt fra æbler fra vores have eller frugt, min mor havde købt. For mig står det som noget særligt, og jeg har altid været glad for et stykke frugt både efter et måltid eller som et mellemmåltid. Det er bestemt også et sundere valg end så meget andet, du kan vælge at spise.

Frokostordning

Som voksen er det mig selv, der skal sørge for madpakken, men det vil sige, at det skal jeg faktisk ikke, for der er en frokostordning på mit arbejde. Jeg kan troppe op sammen med alle mine kollegaer og få dagens ret. Heldigvis er der en god kok og et dygtigt personale, for jeg har intet at udsætte på maden, og jeg sætter bestemt også pris på, at jeg ikke skal huske en madpakke.

Det jeg dog mangler, det er det stykke frugt, jeg altid fik som barn, og jeg begyndte at tage frugt med selv. Det smittede, så flere af mine kollegaer gjorde det samme, og æbler, pærer og bananer begyndte så småt at pynte på skrivebordene rundt omkring. Det er sjovt, som det er noget, vil alle kan blive enige om er en god idé, men det er nok fordi, det giver den ekstra energi.

At ovebevise de høje herrer

En af mine kollegaer havde læst en blog om alle de fordele, der var ved at have en frugtordning på arbejdet. Hun sendte mig et link til http://frugtordning-nu.dk, der kunne forklare, hvorfor det var så populært og så god en idé. Rigtig spændende læsning, og jeg besluttede mig til, at nu var tiden til at være fræk som en slagterhund, så jeg sendte linket videre til vores HR-afdeling sammen med et link til frugtcompagniet.dk, hvor der var mulighed for en sådan ordning til en rigtig god pris.

Det skulle vise sig at bære frugt. bogstaveligt talt, og der gik n uge, så havde vi fået en frugtordning. Nu behøver jeg ikke selv tage frugt med lige som mange af mine kollegaer, for der kommer frugt rundt på alle kontorer, og der er også frugt i kantinen. Jeg får derfor mindst et stykke om dagen, og jeg føler mig hensat til min barndom med de gode minder, et stykke frugt til dessert ved frokosten gør for mig.