Mere effektive medarbejdere igennem sundhed

By:

Hvert år betaler virksomheder millioner af kroner til konsulenter for at rådgive dem i at få mere motiverede og mere effektive medarbejdere. Det skyldes, at der de senere år er kommet mere fokus på medarbejderne, og medarbejderne har fået en meget større rolle, når det kommer til virksomhedens fortsatte vækst og succes. Især i de moderne informationsvirksomheder, hvor der ikke bliver handlet med en fysisk vare, men med de ansattes know how, er det meget væsentligt, at de ansatte er veloplagte og motiverede, da ”varen” dermed har større værdi. Et godt råd, som du ikke behøver at betale en konsulent for at få, er sundhed. En sund livsstil er ét af grundvilkårene for, at medarbejderne kan finde motivationen og overskuddet til at levere en god indsats, og eftersom du som ansvarlig ikke kan påtvinge dem den, kan du i stedet give rammerne for den på arbejdspladsen.

 

At give sunde rammer for medarbejderne betyder, at du skaber et miljø, hvor sundhed er noget, man efterstræber. Medarbejderne tilbringer en stor del af deres tid på arbejdet, og er de sunde her, er der god chance for, at de også bliver inspireret til at være det i fritiden og weekenderne.

 

En af de nemmeste måder at skabe et sundt miljø på arbejdspladsen er med en daglig eller ugentlig frugtlevering. Det er både billigt og nemt for dig som ansvarlig, og ud over at medarbejderne vil se det som en bonus, er der en række fordele forbundet med frugtordningen. Frugt indeholder nemlig naturligt sukker, og det er således et sundt og godt alternativ til kaffe og snacks såsom chokolade og kage. Det holder altså de ansattes energiniveau oppe på en naturlig og sund måde. Lyder det som noget for dig og dine medarbejdere, kan du undersøge muligheden for frugtlevering på frugtcompagniet.dk. Frugtcompagniet er en af landets bedste leverandører, og de tilbyder en attraktiv prøveordning.

Posted in: frugt levering