Personalepleje med en frugtordning

By:

Personalepleje er en svær størrelse, der kan være vanskelig at justere på, da det ligeledes er svært at måle effekten af netop denne indsats. Derfor fungerer personalepleje mere på øjemål, hvorfor man må vurdere den effekt, personalepleje har på arbejdsmiljøet. Dette gør det også besværligt at vide, hvilke tiltag man med fordel kan benytte sig af, og hvilke der er mindre effektive.

I en virksomhed i det indre København har jeg arbejdet i de sidste 14 år, og i min stilling er jeg ansvarlig for en del af den personalepleje, der hidrører kontorpersonalet. Med kontorpersonale er personalepleje en smule mere vanskelig, end den er med eksempelvis fabrikspersonale, idet de kontoransatte generelt har en større forventning til bedre pleje. Dette gør mit arbejde sværere, men i min tid som ansvarlig for denne personalepleje har jeg dog fundet ud af, at man aldrig går galt i byen med en velovervejet frugtordning.

Frugt er godt for både koncentrationen og det positive arbejdsmiljø 

Det er faktisk ikke kun tilfredsheden hos de ansatte, der er en god følge af at inkludere en frugtordning i dagligdagen, for selvom det selvfølgelig er en lækker effekt, er det mindst lige så vigtigt for en arbejdsgiver eller administrativ ansat, at en ting som koncentration også påvirkes positivt af, at de ansatte har mulighed for at få et stykke frugt i arbejdstiden.

Min erfaring med frugtordningerne er, at de generelt er med til at booste hele energiniveauet på arbejdspladsen, således at alle de ansatte opnår en bedre præstation og dermed udfører et mere produktivt stykke arbejde. Og det er ikke til at spøge med, da denne form for produktivitet faktisk er den mest effektive. 

Der findes mange måder, hvorved man kan få lækkert firmafrugt til sin virksomhed, og som ansvarlig for personalepleje er det en mulighed, man ikke må glemme. Køb frugt allerede i dag.

Posted in: Firmafrugt