Positiv oplevelse med Frugtcompagniet

By:

På min arbejdsplads havde vi længe snakket om, at vi alle gerne ville indføre et sundere alternativ til den traditionelle kageordning, som så mange arbejdspladser praktiserer. De fleste på arbejdspladsen holder da naturligvis af et stykke kage i ny og næ, men det var efterhånden blevet hverdagskost, at vi skulle have kage. I stedet for kageordning blev der foreslået frugtordning. En nem og lækker løsning, der giver mulighed for at vælge et sundt alternativ i løbet af arbejdsdagen.

 

Leverandør af firmafrugt

Da jeg varetager en stor del af de praktiske såvel som administrative opgaver på min arbejdsplads, blev det hurtigt min opgave at finde en leverandør til levering af firmafrugten. Virksomheden, jeg arbejder hos, er forholdsvis stor, hvorfor det var nærliggende at benytte en specialiseret leverandør frem for selv at købe frugten ind et par gange om ugen.

I valget af leverandør af firmafrugten havde jeg nogle enkelte krav. Frugten skulle vigtigst af alt kunne leveres til arbejdspladsen. Hernæst var det et stort ønske, at leverandøren havde et stort og varieret udbud af velsmagende frugt. Med afsæt i ovenstående krav valgte jeg at undersøge markedet og faldt hurtigt over firmafrugt fra Frugtcompagniet.

 

Lækker frugt til skarpe priser

Vi har efterhånden fået leveret lækker velsmagende frisk frugt fra Frugtcompagniet et godt stykke tid. Ikke én eneste gang har frugten været skuffende eller kedelig. De ansatte på min arbejdsplads nyder det lækre sunde tiltag – og jeg skal love for, at der bliver spist rigeligt med frugt nu.

Det har derfor udelukkende været en positiv oplevelse at implementere firmafrugt på min arbejdsplads – ligesom det har og til stadighed er en fornøjelse at få leveret frugten fra Frugtcompagniet. Jeg kan derfor kun anbefale, at alle andre arbejdspladser får indført en frugtordning på den ene eller anden måde. Særligt hvis man har et ønske om sunde og motiverede ansatte og en arbejdsplads med et positivt og velfungerende arbejdsmiljø. 

Posted in: Firmafrugt