Sådan gavner firmafrugt dine medarbejdere

By:

Frugtordninger har de senere år indtage danske virksomheder i stor stil. Hvad der for nogle år siden ansås som en overflødig, men god bonus til medarbejderne, er i dag et initiativ, der både gavner medarbejdere og arbejdsgiver. Frugtfirmaer har nemlig en række positive effekter, der er meget givende for virksomhedens ansvarlige. Overvejer du at komme i gang med en frugtordning, men er ikke helt overbevist om, at det er en god ide, så læs med her, og find ud af, hvordan firmafrugt kan gavne dine medarbejdere og dermed dig og virksomheden.

 

Energi og overskud

Hårdt arbejde kræver brændstof – nogle gange også lidt mere end bare madpakken. De ekstrapressede dage, hvor medarbejderne har meget at se til og måske endda deadlines, der skal overholdes, kan lidt ekstra energi gøre en forskel. Mange har kaffemaskiner og slikautomater stående til disse formål, fordi sukker og koffein kan hjælpe. Et godt og sundere alternativ til dette er frugt. Frugt anbefales som en fast del af den daglige kost, og det skyldes især, at frugt indeholder naturligt sukker, som er væsentligt for, at blodsukkeret bliver holdt oppe. Frugt kan altså supplere og måske endda erstatte kaffe og snacks, når medarbejderne har brug for lidt ekstra energi og overskud.

 

Bonus

En anden grund til, at firmafrugt er godt for virksomheden, er den måde, den kan vinkles på. Oftest er frugtordningen skruet sammen, så medarbejderne ikke skal betale noget for det store, indbydende udvalg af frisk, lækker frugt, og det kan have en værdi i den forstand, at medarbejderne vil se det som en god bonus. Medarbejdere, der føler sig værdsatte, vil føle en større tilknytning til virksomheden og dermed også have incitament til at levere en bedre indsats. Her skal du huske på, at frugtordninger generelt er rigtig billige, og det er dermed nemme point på den front. Du kan komme i gang med firmafrugt hos Frugtcompagniet.dk, der er blandt landets mest stabile og mest kvalitetsorienterede udbydere.

Posted in: Firmafrugt