Sådan kan en frugtordning hjælpe din virksomhed

By:

Har du og din virksomhed et mål om at øge de ansattes motivation og arbejdsindsats, uden at det skal koste alt for mange penge? Så læs med her og få en god anbefaling til en enkel og nem måde, hvorpå du kan give dine ansatte lidt ekstra overskud i hverdagen, så de er klar til at yde en endnu bedre indsats.

 

Gode erfaringer

Som HR-ansvarlig i en mindre virksomhed, fik jeg for knap et år siden et mål om at få de ansatte til at yde en endnu bedre indsats, uden selvfølgelig at presse dem for meget. Grundet virksomhedens relativt lille størrelse har vi nemmere ved at måle effekten af forskellige initiativer, og vi prøvede derfor et par forskellige ting af. Et af tiltagene gik ud på at søsætte en daglig frugtordning, der skulle give samtlige af virksomhedens ansatte et frisk og lækkert udvalg af gratis frugt hver dag. Med det håbede vi på at kunne give medarbejderne en lille bonus, som gerne skulle få de ansatte til at føle sig mere værdsatte og dermed levere en endnu bedre indsats. Det mål nåede vi, og mere til.

 

Sundhed

Ud over at vi fik rigtig positiv feedback fra de ansatte, indså vi også hurtigt, at frugtordningen var et sundt alternativ til kaffeautomaten og et lækkert supplement til madpakken, som gjorde, at medarbejderne i mange tilfælde fik mere energi til at tænke klart, nå mere og holde færre pauser – helt frivilligt. Det var en helt uventet effekt, som ikke var tilsigtet, da vi startede ordningen, men som har gjort, at vi i dag fortsat kører med en frugtordning. Det er nemlig rigtig billigt, i forhold til hvor meget man får for pengene. Her vil jeg anbefale Frugtcompagniet.dk, der kører med frugtlevering af høj kvalitet, som bliver leveret til tiden hver gang.

Posted in: frugt levering