Spar tid og penge – benyt frugtlevering fra frugtcompagniet.dk

By:

 

Jeg er office manager og HR ansvarlig på én og samme tid i den lille virksomhed, jeg er ansat i. Det er en spændende, men også krævende, rolle.Det er for eksempel mit ansvar at sørge for, at de regelmæssige arbejdsplads vurderinger bliver gennemført, og at der bliver holdt hånd i hanke med medarbejdernes trivsel. Vi ser som virksomhed allerhelst, at vore medarbejdere er glade og tilfredse med de forhold, vi tilbyder dem på arbejdspladsen, og vi er særdeles lydhøre over for deres ønsker og idéer. Jeg har for nyligt nedsat en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra flere forskellige afdelinger, som skal kortlægge medarbejdernes trivsel og deres ønsker til hvad ledergruppen bør indføre af tiltag til at fremme trivsel og sundhed på arbejdspladsen.

 

Da arbejdsgruppen indleverede deres første rapport, stod det klart, at sund og nærende mad stod højt på ønskelisten. Vi havde ingen kantineordning, og heller ikke faciliteterne til det, så jeg måtte finde en måde at løse opgaven på, som ikke involverede madlavning på stedet. Jeg lavede en aftale med et catering firma, som leverede færdiglavet mad, baseret på økologiske kvalitets råvarer, til arbejdspladsen, og jeg sørgede hver dag for at indkøbe frisk frugt i det nærliggende supermarked, så der altid var en fyldt frugtkurv på hver afdeling.

 

Det stod mig dog hurtigt klart, at jeg havde sat mig lidt for hårdt i den opgave. Den betød, at jeg blev stresset – jeg skulle hver dag rive minimum en halv time ud af kalenderen for at hente frugt til virksomheden, da frugt hurtigt bliver dårligt, hvis man prøver at opbevare det. Og hvis jeg var syg eller på ferie, var der ingen frugt!

 

Derfor valgte jeg frugtlevering fra frugtcompagniet.dk. Her kan jeg vælge og vrage imellem forskellige lækre kasser, alt efter de enkelte afdelingers ønsker og behov – og frugten bliver leveret til døren, hver dag!

 

Posted in: Frugtlevering