Sunde madvaner var vejen til øget vækst

By:

At opnå vækst i virksomheden er noget, som alle drømmer om, men det er ikke bare lige sådan – selv ikke hvis man har et godt produkt. En af de vigtigste faktorer er nemlig glade, sunde og effektive ansatte, men hvordan får man det? Det spurgte vi os selv om, og vi valgte derfor at prøve med en komplet omlægning af vores kantine en måned. Vi kørte den sunde stil, og det gav et yderst positivt udfald, som endte med, at vi lavede omsætningsrekord. Vi har valgt at køre videre med samme stil, og hvis du vil høre lidt mere om det, kan du læse med her i artiklen.

En frugtordning

Første skridt i kantinen var, at vi skiftede alle usunde snacks ud. Vi tilmeldte os en frugtordning, så vi altid fik leveret frisk frugt til virksomheden. Dette var de ansatte yderst tilfredse med, eftersom mange af dem godt ville være sunde, men når de havde den usunde valgmulighed, kunne de ikke lade være. Derfor fjernede vi alt det usunde og skiftede det ud med en sund omgang frugt. Det viste sig at blive et hit, og nu slukker folk den lille sult med en banan, et æble eller andet lækkert, hvilket er yderst positivt.

Fisk en gang i ugen

Vi serverer altid varme retter, og de har ligeledes fået en overhaling. Nu bliver der lavet fisk en gang i ugen, ligesom der alle andre dage i ugen bliver lavet sund mad af vores dygtige kokke. Denne sunde omlægning har været en kæmpe succes, eftersom alle vores ansatte virker til at være i meget bedre humør, når de møder ind hver dag. Ligeledes har vi kunnet måle, at effektiviteten er steget betydeligt, og jeg kan altså kun anbefale, at du begynder at lave en sund virksomhed – det skal nok betale sig.

Posted in: Frugtordning