Undervurder ikke disse simple tiltag i virksomheden

By:

Der er mange ting, du skal have styr på, når du skal til tops med virksomheden. Jeg arbejder selv i en virksomhed med over 200 ansatte, hvor mit primære mål er at sikre gode forhold for de ansatte. Vi har løbende lavet undersøgelser omkring de ansattes humør og deres præstationer. Alle tegn peger på, at glade og tilfredse ansatte er dem, som bidrager mest positivt til virksomheden. Vil du selv gerne have nogle glade ansatte, kan du læse med her og høre om nogle simple råd.

Giv dem adgang til sunde alternativer

Har du nogle sunde ansatte, kan du se frem til glade ansatte, der arbejder mere effektivt, og som er mindre syge. Lyder det godt, så overvej at begynd med at bestille firmafrugt. Tilbyder du de ansatte sunde og gratis alternativer til de sukkerholdige varer, vil du opleve, at størstedelen hopper ombord i frugten. Hos http://www.frugtcompagniet.dk/ er det muligt at lave en ordning, der indebærer, at du får leveret lækker og frisk frugt til virksomheden, når det passer dig.

En god kaffemaskine

Kaffe er livets eliksir, og der er nok rigtig mange af de ansatte, der løbende gennem dagen har brug for et skud energi, der tilmed smager godt. Her er kaffe den mest optimale løsning, og derfor er det vigtigt, at du har en kaffemaskine i virksomheden, som bare fungerer. Flotter du dig rigtigt, så køb en der kan mere end bare at lave den klassiske sorte kaffe – det vil der blive sat pris på.

En printer, der ikke går i stå

Hos langt de fleste virksomheder skal der printes en masse ting ud, og tilfældet er nok det samme i dit firma. Derfor skal printeren altid virke, da det ellers kan være et enormt irritationsmoment – gå derfor ikke på kompromis her.

Gør lidt for de ansatte, og undervurder ikke disse simple tiltags betydning.    

Posted in: Firmafrugt